De Shopmium applicatie is volledig gratis. Ga naar de applicatie store in je telefoon om Shopmium te installeren: Voor iPhone-gebruikers, ga naar de App Store Voor Android-gebruikers, ga naar Google Play

Je kunt onze applicatie bekijken en onze aanbiedingen ontdekken zonder je in te schrijven. Voor bepaalde functies, bijvoorbeeld om een terugbetaling aan te vragen, heb je wel een account nodig.

Je kunt op twee manieren een account aanmaken: Via ‘Facebook Connect’ die de informatie van je Facebook-profiel haalt Door je persoonlijke gegevens handmatig in te voeren: achternaam, voornaam, e-mail, terugbetalingsmethode In beide gevallen is het zeer belangrijk dat de persoonlijke gegevens volledig (achternaam/voornaam, bankgegevens/PayPal) en correct zijn. Zo niet kunnen er problemen optreden bij de terugbetaling.