iPhoneDe applicatie werkt op de iPhone 5 en nieuwer, met een iOS versie 9.0 of hoger. Jammer genoeg is de camera kwaliteit van oudere iPhones niet genoeg voor de werking van de applicatie.

AndroidDe applicatie werkt op alle Smartphones die een Android versie 5.0 of hoger hebben, met uitzondering van kleine schermen (ldpi of lage resolutie).

De telefoon moet uitgerust zijn met autofocus. Helaas zullen Android telefoons zonder autofocus niet in staat zijn om Shopmium te downloaden (voor het scannen van de barcodes van de producten).

Als je geen telefoon hebt die compatibel is met onze mobiele applicatie, kun je onze website gebruiken, aangezien de meeste van onze aanbiedingen ook daar beschikbaar zijn.