Wanneer je je de eerste keer op de applicatie inschrijft vragen we je om na de aanmaak van je account een sponsorcode in te voeren.

Ga hiervoor naar de rubriek Profiel in de app (in het menu onderaan rechts) en selecteer ‘Een promocode toevoegen’. Daarna voer je je sponsorcode in en klik je op valideren: je aanbieding zal nu verschijnen!

Als de knop ‘Een promocode toevoegen’ niet verschijnt kunnen daarvoor verschillende redenen zijn:
  • er werd al een Shopmium-account aangemaakt op dezelfde telefoon
  • er werd al een andere code ingevoerd (bijvoorbeeld de code ‘hello’)
  • je account werd langer dan 7 dagen geleden aangemaakt
  • je account werd via de internetsite en niet via de applicatie aangemaakt

Als je geen code kunt toevoegen wil dit alleszins zeggen dat je, omwille van één van bovenstaande redenen, niet in aanmerking komt voor deze aanbieding.