Om je sponsorcode te delen, ga je naar je profiel en klik je op "Sponsor een vriend".

Je sponsorcode is te vinden onderaan deze pagina. Je kunt die onmiddellijk doorgeven aan je vrienden/familie of je kunt ook klikken op de knop "Sponsor mijn vrienden" om je code te delen via SMS, e-mail, Instagram, Facebook...

Opgelet, je vriend kan enkel je sponsorcode kunnen invullen wanneer hij/zij zich inschrijft via de mobiele applicatie, en niet via de Shopmium website! Je vriend kan ook niet dezelfde bankrekening of PayPal-account gebruiken als jij.

Voor elke gesponsorde vriend, en van zodra zijn/haar eerste terugbetalingsaanvraag is goedgekeurd, zal jij €3 bonus ontvangen! De bonus wordt niet onmiddellijk gestort naar jou, deze zal automatisch worden toegevoegd aan een terugbetaling en is er om je terugbetalingsaanvragen aan te vullen en om je aanbiedingen "100% terugbetaald" te maken. Je moet dus een terugbetaling aanvragen voor je bonus te ontvangen.

Bedankt voor de sponsoring :-)