Indien je je wachtwoord wilt wijzigen of opnieuw instellen in de Shopmium applicatie, ga dan naar "Mijn profiel" door te klikken op het icoon met de persoon rechts onderaan en vervolgens op "Persoonlijke informatie".

Klik op "Wachtwoord" om de gewenste aanpassingen te doen, of klik op de link "Wachtwoord vergeten" onderaan de pagina. Vervolgens zal je een mail ontvangen om je wachtwoord te wijzigen op het e-mailadres dat je hebt ingegeven in je profiel.